De missie van Fysio Echografie Mobiel is om voor zorginstellingen in Noord Holland musculoskeletale echografie toegankelijker te maken.

Bent u als (para)medische specialist geïnteresseerd in het aanbieden van echografie op uw locatie neemt u dan contact op voor een afspraak om te kijken wat we elkaar kunnen bieden.

Aangesloten zorginstellingen

Echografie hoofddorp

De Meer Med Clinic is hét sportmedisch centrum van de Haarlemmermeer. De Meer Med Clinic huisvest verschillende specialisten op sportmedisch gebied in een uniek samenwerkingsverband, waarbij gespecialiseerde fysiotherapeuten, sportartsen, orthopedisch chirurgen en cardiologen hun deskundigheid en ervaring op het gebied van sportgezondsheidszorg combineren. Fysio Echografie Mobiel zal wekelijks op donderdag van 11:00-16:00 echografisch onderzoek verrichten bij de Meer Med Clinic gevestigd in het  Sportcomplex Koning Willen Allexander, Bennebroekerweg 800 in Hoofddorp. Bellen voor een afspraak kan op 088 – 327 0000, e-mail:   info@meermedclinic.nl

Leidsevaart fysiotherapie: Wij halen het beste uit de bewegingsmogelijkheden van onze cliënten. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg, gericht op behandeling en preventie van klachten, advisering, voorlichting en begeleiding, zowel individueel als groepsgewijs. De persoon staat centraal, cliënten kunnen rekenen op persoonlijke betrokkenheid en professionele begeleiding. Fysio Echografie Mobiel is elke vrijdag middag vanaf 14:30 aanwezig. Bellen voor een afspraak kan op 023-023 532 48 26

fysiotherapie haarlem

Portegies Fysio voor Sporters is een professioneel opgezette  fysiotherapie praktijk in Haarlem met vier fysiotherapeuten. Samen vormen ze een hecht team met verschillende specialiteiten: Sportfysiotherapie, fysiotherapie en manueel therapie. Fysio Echografie Mobiel scant wekelijks op donderdag van 09:00-10:00, Kleverlaan 204 Haarlem. Bellen voor een afspraak kan op 06-27032603 of online via www.blessurebalie.nl

fysiotherapie haarlem

Piet Hein Fysiotherapie is de praktijk in Hoofddorp voor algemene-, manuele-, psychosomatische-, oedeem-, sport-, geriatrie- en shockwave therapie, acupunctuur, osteopathie en nu dus ook echografie. Fysio Echografie Mobiel zal wekelijks op vrijdag van 13:00-15:00 echografisch onderzoek verrichten bij Piet Hein Fysiotherapie, Piet Hein flat 70 te Hoofddorp. Bellen voor een afspraak kan op 023-5616826.

fysiotherapie haarlem

 FysioPlus in Amsterdam is dé specialist in fysiotherapie en herstel voor: mensen die actief sporten, of met bekkenproblemen of die revalideren na ziekte of blessure. Door hun unieke locatie bij De Mirandabad zijn ze in staat om zowel in de oefenzaal te revalideren als in een speciaal bad en een sportveld allemaal op 1 locatie. FysioPlus heeft 3 vestigingen in Amsterdam, Fysio Echografie Mobiel zal wekelijks op Maandag van 18:30-20:30 op de vestiging bij het De Mirandabad gelegen aan de Mirandalaan 9 in Amsterdam. Bellen voor een afspraak kan op 020 – 642 8073.

fysiotherapie haarlem

FysioWorld Amsterdam biedt een breed spectrum aan van vakspecialisten zoals een fysiotherapeut, psycholoog, manueel therapeut, diëtist en personal trainers, een echte fysiotherapiepraktijk waar gezondheid en welzijn bij elkaar komen. In 2001 is FysioWorld gestart als éénmanspraktijk en uitgegroeid tot wat het vandaag de dag is; dé plek van Watergraafsmeer voor fysiotherapie. Naast de Middenweg is Fysio World Amsterdam sinds 2014 ook gevestigd in het Frans Otten stadion te Amsterdam-Zuid. Fysio Echografie Mobiel zal  wekelijks aanwezig zijn op vrijdag ochtend van 07:00-11:00 op de vestiging op Middenweg 67F in Amsterdam. Bellen voor een afspraak kan op 020-663 50 92.

fysiotherapie haarlem

Fysiotherapie Eksterlaan is een praktijk in Haarlem Noord met vier fysiotherapeuten met verschillende disciplines zoals: manueel therapie, McKenzie therapie, geriatrie en verbonden met het parkinson netwerk. Op de woensdag is er een gratis inloopspreekuur van 20:30-21:30 bij Jack van Honschoten. Fysio Echografie Mobiel is eenmaal in de vier weken aanwezig op donderdag vanaf 17:00. Fysiotherapie Eksterlaan 100 Haarlem Noord. Bellen voor een afspraak kan op 023-7852372.

fysiotherapie haarlem

Fysiotherapie praktijk Spaarndam is een praktijk met drie fysiotherapeuten die samen verschillende behandel disciplines aanbieden, waaronder nu ook echografie. Ze behandelen patiënten individueel of in groepen in hun eigen ruime oefenzaal in het centrum van Spaarndam. Bij het opstellen van een behandelplan kijken ze samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met deze adviezen en oefeningen zorgen ze ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Fysio Echografie Mobiel zal om de week aanwezig zijn op vrijdag ochtend van 9:30-11:30 op de praktijk gevestigd te Ringweg 36 in Spaarndam. Bellen voor een afspraak kan op 023 – 537 17 55