EchoNetwerk

Fysiotherapie  Echografie Haarlem

De missie van Fysio Echografie Mobiel is om voor fysiotherapie praktijken in en rond om Haarlem echografie toegankelijker te maken  . Wilt u als patiënt een uitgebreid echografisch onderzoek aanvragen dan is dat mogelijk bij de hieronder aangesloten fysiotherapie praktijken. Daar zal ik op vaste en flexibele tijden patiënten scannen. Op dit moment scant Fysio Echografie in Haarlem, Hoofddorp, Spaarndam en in Amsterdam.

Bent u als fysiotherapie praktijk in Haarlem of daarbuiten geïnteresseerd in het aanbieden van echografie op uw praktijk neemt u dan contact op voor een afspraak om te kijken wat we kunnen bieden.

Fysiotherapie praktijken Haarlem

fysiotherapie haarlemPortegies Fysio voor Sporters is een professioneel opgezette  fysiotherapie praktijk in Haarlem met vier fysiotherapeuten. Samen vormen ze een hecht team met verschillende specialiteiten: Sportfysiotherapie, fysiotherapie en manueel therapie. Fysio Echografie Mobiel scant wekelijks op dinsdag van 07:00-08:00 en donderdag van 08:00-10:00, Kleverlaan 204 Haarlem. Bellen voor een afspraak kan op 06-27032603 of online via www.blessurebalie.nl.

  • Echografie
  • Shockwave Therapie
  • EPTE

fysiotherapie haarlem

Fysiotherapie Eksterlaan is een praktijk in Haarlem Noord met drie fysiotherapeuten met verschillende disciplines zoals: manueel therapie, McKenzie therapie, geriatrie en verbonden met het parkinson netwerk. Op de woensdag is er een gratis inloopspreekuur van 20:30-21:30 bij Jack van Honschoten. Fysio Echografie Mobiel zal eenmaal in de vier weken patiënten scannen op praktijk op donderdag vanaf 17:00. Fysiotherapie Eksterlaan 100 Haarlem Noord. Bellen voor een afspraak kan op 023-7852372.

 • Echografie

fysiotherapie haarlemFysiotherapie Praktijk Haarlem is de praktijk van Bert Lenselink. In deze praktijk wordt fysiotherapie, haptomonie, sportfysiotherapie en sportbegeleiding aangeboden. Fysio Echografie Mobiel zal op oproep basis patiënten scannen op Fysiotherapie Praktijk Haarlem gevestigd op Julianalaan 315 te Haarlem. Bellen voor een afspraak kan op 023-5310363.

 • Echografie

Fysiotherapie praktijken Hoofddorp

fysiotherapie haarlemPiet Hein Fysiotherapie is de praktijk in Hoofddorp voor algemene-, manuele-, psychosomatische-, oedeem-, sport-, geriatrie- en shockwave therapie, acupunctuur, osteopathie en nu dus ook echografie. Fysio Echografie Mobiel zal wekelijks op vrijdag van 13:00-15:00 echografisch onderzoek verrichten bij Piet Hein Fysiotherapie, Piet Hein flat 70 te Hoofddorp. Bellen voor een afspraak kan op 023-5616826.

  • Echografie
  • EPTE

fysiotherapie haarlemDe Meer Med Clinic is hét sportmedisch centrum van de Haarlemmermeer. De Meer Med Clinic huisvest verschillende specialisten op sportmedisch gebied in een uniek samenwerkingsverband, waarbij gespecialiseerde fysiotherapeuten, sportartsen, orthopedisch chirurgen en cardiologen hun deskundigheid en ervaring op het gebied van sportgezondsheidszorg combineren. Fysio Echografie Mobiel zal wekelijks op donderdag van 11:00-16:00 echografisch onderzoek verrichten bij de Meer Med Clinic gevestigd in het  Sportcomplex Koning Willen Allexander, Bennebroekerweg 800 in Hoofddorp. Bellen voor een afspraak kan op 088 – 327 0000, e-mail:   info@meermedclinic.nl

  • Echografie
  • EPTE

Fysiotherapie praktijken Amsterdam

fysiotherapie haarlem FysioPlus in Amsterdam is dé specialist in fysiotherapie en herstel voor: mensen die actief sporten, of met bekkenproblemen of die revalideren na ziekte of blessure. Door hun unieke locatie bij De Mirandabad zijn ze in staat om zowel in de oefenzaal te revalideren als in een speciaal bad en een sportveld allemaal op 1 locatie. FysioPlus heeft 3 vestigingen in Amsterdam, Fysio Echografie Mobiel zal om de week aanwezig zijn op Maandag van 18:30-20:30 op de vestiging bij het De Mirandabad gelegen aan de Mirandalaan 9 in Amsterdam. Bellen voor een afspraak kan op 020 – 642 8073.

 • Echografie
 • Shockwave Therapie
 • EPTE

fysiotherapie haarlem

FysioWorld Amsterdam biedt een breed spectrum aan van vakspecialisten zoals een fysiotherapeut, psycholoog, manueel therapeut, diëtist en personal trainers, een echte fysiotherapiepraktijk waar gezondheid en welzijn bij elkaar komen. In 2001 is FysioWorld gestart als éénmanspraktijk en uitgegroeid tot wat het vandaag de dag is; dé plek van Watergraafsmeer voor fysiotherapie. Naast de Middenweg is Fysio World Amsterdam sinds 2014 ook gevestigd in het Frans Otten stadion te Amsterdam-Zuid. Fysio Echografie Mobiel zal  wekelijks aanwezig zijn op vrijdag ochtend van 07:00-09:00 op de vestiging op Middenweg 67F in Amsterdam. Bellen voor een afspraak kan op 020-663 50 92.

  • Echografie
  • Shockwave Therapie
  • EPTE

fysiotherapie echografie

Fysio.com heeft een uniek concept waarbij persoonlijke aandacht, een rustige omgeving en de kwaliteit van fysiotherapie centraal staat. Klachten ontstaan soms door structurele problemen in het lichaam, maar ook stress en spanning kunnen klachten opleveren. Bij fysio.com vinden zij het belangrijk om echt naar de patiënt te luisteren. Op die manier zorgen ze ervoor dat er een effectief behandelplan samengesteld kan worden. Fysio Echografie mobiel heeft een samenwerkingsafspraak met fysio.com.

 • Echografie
 • Shockwave Therapie
 • EPTE

Fysiotherapie praktijk Spaarndam

fysiotherapie haarlem

Fysiotherapie praktijk Spaarndam is een praktijk met drie fysiotherapeuten die samen verschillende behandel disciplines aanbieden, waaronder nu ook echografie. Ze behandelen patiënten individueel of in groepen in hun eigen ruime oefenzaal in het centrum van Spaarndam. Bij het opstellen van een behandelplan kijken ze samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met deze adviezen en oefeningen zorgen ze ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Fysio Echografie Mobiel zal om de week aanwezig zijn op vrijdag ochtend van 9:30-11:30 op de praktijk gevestigd te Ringweg 36 in Spaarndam. Bellen voor een afspraak kan op 023 – 537 17 55.

 • Echografie

Sportclubs / Sportmasseurs Haarlem

fysiotherapie haarlemMarco Stijnman is een ervaren sportmasseur in Haarlem. Hij heeft al veel atleten uit verschillende disciplines geholpen met het realiseren van hun doelen. Persoonlijk heb ik ook op zijn tafel gelegen als ondersteuning voor de Two Oceans Marathon en 56 km lange marathon in en rondom Kaapstad die ik ook mede dankzij Marco succesvol heb uitgelopen. Marco geeft naast sportmassage ook looptrainingen en personal trainingen in Haarlem en omstreken. Fysio Echografie Mobiel  Marco ondersteunen met echografie om zijn klanten optimaal te begeleiden. Om in contact te komen klik hier voor zijn contactgegevens.

fysiotherapie haarlem

Loopmeesters.nl is een loopgroep in Haarlem voor zowel de beginnende als de ervaren lopers. Onder de begeleiding van een ervaren en gediplomeerde looptrainer worden de trainingen gegeven. Loopmeesters kijkt breed naar gezond hardlopen en is daarom een samenwerking aangegaan met Fysio Echografie Mobiel. Wij zullen wanneer nodig op locatie in en rondom Haarlem echografie aanbieden aan de atleten.