Echografie

Fysio Echografie Mobiel biedt u de mogelijkheid om Echografie, Shockwave en EPTE aan te bieden  op uw praktijk zonder zelf deze apparatuur te hoeven aanschaffen!

Het aanschaffen en eigen maken van echografie, shockwave en EPTE is een kostbaar en tijdrovend proces. Niet elke fysiotherapie praktijk kan of wilt deze investering maken. Middels FysioEchografie Mobiel bent u als fysiotherapie praktijk is staat om direct echografie aan te bieden op uw praktijk zonder deze forse investering te hoeven maken.

De zorgsector inclusief fysiotherapie is er een waarin flink wordt bezuinigt. Kosten moeten omlaag en effectiviteit omhoog. Als expert op het gebied van bewegen is voor de fysiotherapeut de vraag naar toenemende objectiviteit, validiteit en betrouwbaarheid een die sterker wordt.  Echografie in de fysiotherapie kan een belangrijk aanvullend meetinstrument binnen deze vraag zijn. Een efficiënter verwijsbeleid door betere diagnostiek, correcte inzicht in herstelprocessen en daarop aangepast behandelbeleid middels echografie zullen een effectiever en gerichter fysiotherapeutisch behandeltraject als gevolg hebben.

Daarnaast vraagt de hedendaagse zorgmarkt om specialisatie. Hoe meer je van iets doet hoe beter je erin bent. Dit geldt ook voor fysiotherapie en echografie, de betrouwbaarheid van scannen wordt beter naarmate de ervaring ermee groter is. Met FysioEchografie Mobiel kunt u dus blijven focussen op uw specialisme fysiotherapie en echografie laten doen door een specialist.

Echografie geeft een toegevoegde waarde voor uw patiënten en kan tevens een nieuwe aantrekkingskracht zijn voor uw fysiotherapie praktijk. Samen zullen we een implementatie plan opstellen om zo goed mogelijk dit nieuwe produkt in uw praktijk te implementeren.

Voordelen FysioEchografie Mobiel:

  • Bij u op de fysiotherapie praktijk, direct beginnen
  • Directe communicatie tussen echografist en fysiotherapeut
  • Geen hoge aanschafkosten
  • Geen tijdsinvesteringen in opleidingen
  • Aanspreken van extra acquisitie

Fysiotherapie in Haarlem

Denkt u eraan als fysiotherapie praktijk in Haarlem, Amsterdam of omgeving om echografie aan te gaan bieden neemt uw dan eens contact op met FysioEchografie Mobiel. Wij komen geheel vrijblijvend langs om een presentatie te geven over echografie in de fysiotherapie praktijk. Middels voorbeelden van veelvoorkomende pathologieën krijgt u een goed beeld van echografie in de fysiotherapie waardoor u als praktijk een slag kunt maken in het verbeteren van de zorg.

Gebruikte echografie apparatuur

Met de Phillips CX 50 kan Fysio Echografie mobiel blijven met een high end echografie apparaat. Het toestel maakt gebruik van een  linear Array transducer 5-12 MHz waarmee zeer nauwkeurig oppervlakkige structuren en diepere gelegen structuren zijn te scannen

echografie fysiotherapie